Yvonne Renman, Vindeln

En bra vecka!

 En bra vecka närmar sig sitt slut, lite sömnsvårigheter i natt så det blir till att lägga sig tidigt ikväll. Ska sjunga på en begravning i morgon så det känns ju lite spännande det är ett antal år sen jag gjorde det senast och man vill ju verkligen att det ska vara bra för dom anhörigas skull. Kantorn verkar jättebra och trevlig dessutom, den ena låten är en lite ovanligare låt så Tobias ( min son) var så himla snäll och skrev ut noterna så det gick hur bra som helst för kantorn att spela den. Lite svårt att få tag i vissa noter så det underlättade enormt att Tobbe kunde ta sig tid och ta ut låten och skriva ner noterna, guld värt 🙂 

Längtar till imorgon för då är det äntligen helg, veckorna är lite långa nu för tiden 😉 

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Önskar dig riktigt lycka till med sången idag. Begravning är ju speciellt då man med sång upplever hela förrättningen som ljusare.
    Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.