Yvonne Renman, Vindeln

Sorg!

Av , , Bli först att kommentera 10

Idag har varit en tung dag ! Vi blev tvungna att ta bort vår älskade hund Athossa :-(svårt beslut men blev nog bäst ändå hon skuttar nu runt i hundhimlen och käkar fläskfilé för fulla muggar !!! Fy så tungt det känns , men nu tänder vi ett ljus för henne ! Och tack Vännäs veterinär station som tog så väl hand om oss !

Revy!

Av , , Bli först att kommentera 9

 Nu står revyn för dörren, en otroligt rolig, hektisk, panikartad tid, men inget man vill vara utan. Vi träffas nu tre gånger i veckan , tränar och skrattar försöker fördela rollerna efter bästa förmåga. Full rulle med andra ord! Borde renskriva en sketch men hamnade istället här! hooops, bästa att raska på!

Johanna ( min dotter ) har åkt till Island som Au-Pair och trivs som fisken i vattnet, otroligt skönt för hönsmamman nr 1 att höra! Inte länge innan hon kommer hem nu så vi kan fiar julen tillsammans, det ska bli så kul att få hem kidsen, Tobbe är i Piteå och går skola så det blir lite långt mellan varven. 

 

Hade ett mindre haveri i kväll på vägen hem , råkade ramla i slänten utanför lägenheten och slog i ryggen rätt rejält, typiskt och som sångarkopisen i revyn Lotta sa , det är så skönt att Yvonne är frisk den här revyn och inte ska operera sig eller nåt sånt….

Åja Naprapaterna måste ju också ha lite att göra inför jul…

Sol!!!!!

Av , , Bli först att kommentera 5

En helt otroligt härlig dag , sitter i solen och tittar på när hunden springer runt o leker i snön! Livet börjar återvända , våren är på gång, fåglarna kvittrar , kaffet och solen är lika varma,det är så skönt med en ledig lördag.

Det har varit en hektisk vecka med fyra begravningar ,skulle dessutom sjunga på en av dem.
Det strulade till sig lite för kantorn som skulle kompa mig blev hastigt sjuk, så vi kunde inte repa.
Som tur var så hoppade proffsiga kantorn Stefan in och räddad dagen, fixade hastigt en ny tonart på en av låtarna och vi han träna igenom dom strax innan begravningen. Skönt att allt gick bra och att det löste sig! Man vill ju verkligen att allt ska bli bra när man spelar på begravning.

Nu ska jag fortsätta njuta av solen!

Äntligen!

Av , , 2 kommentarer 4

Jo det är till att ha skaffat sig en egen personlig tränare/ slavdrivare…..Min dotter Johanna hade vänligheten att tvinga upp mig ur soffan styra ut mig genom dörren för att sedan börja intensivträna sin något motvilliga mor. Men så otroligt skönt det var ( efteråt)

Det blev nästan en timmes intervall träning varvat med lite höga hopp och utfall. Något matt men euforisk vid hemkomsten, vilken energi kick ! Känner dock av gammkrppen lite värk i den tidigare stukade foten och lite höftvärk men detär bara att härda 🙂

Har nu varit ute en sväng med hunden och tagit mig ett välförtjänt bad så nu blir det sängen. mycket på jobbet i veckan så det är hög tid att gå isäng!

Johanna

Av , , Bli först att kommentera 11

 

Har just kommit hem ifrån Umeå , Johanna hade visning av sitt PA 100 projekt tillsammans men en del av sina klass kompisar. Hon hade som projekt att göra en musikvideo , hon har skrivit låten och texten samt spelat in all musik och redigerat filmen . Jag är klart imponerad och extremt stolt så här finns filmen för er som vill se 🙂

Härda!

Av , , Bli först att kommentera 4

 Jodå , jag tror att det gick bra med spelningen, var jätte nervös inför första låten men det gick riktigt bra att sjunga så det var lättare att slappna av inför nästa sång. Det är  ju konstigt att man ska efter så många år bli nervös, men det känns så viktigt att det blir bra när det är begravning, det går ju liksom inte att ta om, om det skulle bli fel. 

Nu ny vecka och mycket på jobbet men då går ju tiden bara fortare så det snart blir helg 🙂 

Tänkte försöka börja träna snart, det behövs verkligen nu efter alla sjukdagar kan nästan stå på ett ben utan att tippa omkull så på en vecka till kanske foten håller, för förkylningen är nog ute ur kroppen nu oxå, konditionen är nere på 0 så lär väl få hjärtflimmer första träningen men det är bara att härda.

En bra vecka!

Av , , 2 kommentarer 3

 En bra vecka närmar sig sitt slut, lite sömnsvårigheter i natt så det blir till att lägga sig tidigt ikväll. Ska sjunga på en begravning i morgon så det känns ju lite spännande det är ett antal år sen jag gjorde det senast och man vill ju verkligen att det ska vara bra för dom anhörigas skull. Kantorn verkar jättebra och trevlig dessutom, den ena låten är en lite ovanligare låt så Tobias ( min son) var så himla snäll och skrev ut noterna så det gick hur bra som helst för kantorn att spela den. Lite svårt att få tag i vissa noter så det underlättade enormt att Tobbe kunde ta sig tid och ta ut låten och skriva ner noterna, guld värt 🙂 

Längtar till imorgon för då är det äntligen helg, veckorna är lite långa nu för tiden 😉 

Pigg!

Av , , Bli först att kommentera 3

 Efter att ha legat duktigt sjuk i en vecka känns det härligt att få jobba igen och föregående helg faktiskt orka göra nåt annat än att släpa sig mellan sängen och soffan. Ganska typiskt att bli sjuk efter jul när man stressat med jobb och andra aktiviteter och äntligen slappnar av  så vad händer jodå givetvis en febertopp, nu är pencillinet uppätet och kroppen börjar sakta återhämta sig, skönt! man är tacksam för att man får vara frisk ,det är väl därför man blir sjuk mellan varven för att uppskatta när man är frisk 🙂 

I helgen har jag varit till Åbyn och till Skellefteå och sett på hockey Skellefteå -Brynäs så himla roligt , jag hade glömt hur kul det är att se hockey live det är ända sen jag gick på gymnasiet som jag senast var på en match. Trevligt sällskap gjorde ju inte saken sämre 🙂 Sedan gick vi på All star och åt god middag . En riktigt mysig helg.

Men nog längtar man lite efter sommaren 🙂

Nytt År

Av , , 1 kommentar 5

 Tänk när alla pusselbitar faller på plats när man får må så riktigt gott ända in i själen vad det är skönt att leva ! Har så mycket att vara tacksam för ,så mycket jag lärt mig om mig själv och andra under det senaste åren och vad som riktigt är viktigt. Jag bara går omkring och njuter. 

Nyårsfirandet i Åbyn var otroligt roligt , nya människor men väldigt vänliga och enkla att umgås med. Killarna hade lagat middag så vi fick bara njuta av att vara inbjudna  🙂 Jättegod mat och som sagt trevligt sällskap. Vi hade även lite ute aktiviteter = hockey (of course) Tror jag tacklades mer än vad jag hittade av pucken men man måste ju ge allt eller hur : ) De flesta tror jag nog kände av gammkroppen dagen efter. 

Hög tid att gå ut och förskotta lite snö inför morgondagen ska ju vara gjort innan traktorn kommer 7 ….. 

 

Jul :)

Av , , 1 kommentar 4

 Totalt ostressad trots att det inte är julstädat , ingen knäck är kokad inte en enda kaka är bakad. Tok mycket på jobbet men inte heller det höjer blodtrycket, tänk vad livet kan vara härligt. Har haft en härlig helg 🙂 Umgåtts med fina människor , dansat  och skottat mycket snö.

Sitter just nu och lyssnar på julmusik på datorn och det finns en jullåt som jag verkligen tycker om, my grown up christmas list, texten är så bra . No more lifes torn apart, that wars will never start,  and time would heal all hearts, every one would have a friend and right would always win and love will never end. This is my grown up christmas list. Det finns ju det som är viktigare än presenter, kakor och knäck. Att få vara frisk och uppskatta det, att man får umgås med nära och kära i lugn och ro utan att stressa livet av sig över några dammråttor eller som en del brukar kalla dem änglatofflor.

Nu ska jag pallra mig isäng så jag kommer mig upp i morgon. Hoppas ni alla får en lugn och fin jul.