Yvonne Renman, Vindeln

Sol!!!!!

En helt otroligt härlig dag , sitter i solen och tittar på när hunden springer runt o leker i snön! Livet börjar återvända , våren är på gång, fåglarna kvittrar , kaffet och solen är lika varma,det är så skönt med en ledig lördag.

Det har varit en hektisk vecka med fyra begravningar ,skulle dessutom sjunga på en av dem.
Det strulade till sig lite för kantorn som skulle kompa mig blev hastigt sjuk, så vi kunde inte repa.
Som tur var så hoppade proffsiga kantorn Stefan in och räddad dagen, fixade hastigt en ny tonart på en av låtarna och vi han träna igenom dom strax innan begravningen. Skönt att allt gick bra och att det löste sig! Man vill ju verkligen att allt ska bli bra när man spelar på begravning.

Nu ska jag fortsätta njuta av solen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.