Yvonne Renman, Vindeln

Äntligen!

Jo det är till att ha skaffat sig en egen personlig tränare/ slavdrivare…..Min dotter Johanna hade vänligheten att tvinga upp mig ur soffan styra ut mig genom dörren för att sedan börja intensivträna sin något motvilliga mor. Men så otroligt skönt det var ( efteråt)

Det blev nästan en timmes intervall träning varvat med lite höga hopp och utfall. Något matt men euforisk vid hemkomsten, vilken energi kick ! Känner dock av gammkrppen lite värk i den tidigare stukade foten och lite höftvärk men detär bara att härda 🙂

Har nu varit ute en sväng med hunden och tagit mig ett välförtjänt bad så nu blir det sängen. mycket på jobbet i veckan så det är hög tid att gå isäng!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.