Yvonne Renman, Vindeln

Revy!

 Nu står revyn för dörren, en otroligt rolig, hektisk, panikartad tid, men inget man vill vara utan. Vi träffas nu tre gånger i veckan , tränar och skrattar försöker fördela rollerna efter bästa förmåga. Full rulle med andra ord! Borde renskriva en sketch men hamnade istället här! hooops, bästa att raska på!

Johanna ( min dotter ) har åkt till Island som Au-Pair och trivs som fisken i vattnet, otroligt skönt för hönsmamman nr 1 att höra! Inte länge innan hon kommer hem nu så vi kan fiar julen tillsammans, det ska bli så kul att få hem kidsen, Tobbe är i Piteå och går skola så det blir lite långt mellan varven. 

 

Hade ett mindre haveri i kväll på vägen hem , råkade ramla i slänten utanför lägenheten och slog i ryggen rätt rejält, typiskt och som sångarkopisen i revyn Lotta sa , det är så skönt att Yvonne är frisk den här revyn och inte ska operera sig eller nåt sånt….

Åja Naprapaterna måste ju också ha lite att göra inför jul…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.