Yvonne Renman, Vindeln

Snart måndag igen!

Datorn har fått återfall och slår av sig hela tiden man kan ju bli galen, tur att man har ett stort tålamod…..
I torsdags var jag och lyssnade på Tobias band, Nord som spelade som förband till Claes Jansson o Claes Cronas sextett på Fritidscentrum. De var jätteduktiga allihop, så kul att se deras utveckling. Claes Jansson var också bra men jag är väl inte riktigt så förtjust i Ray Charles låtar, en del är ju riktigt bra, men det var otroligt duktiga musiker så det var helt klart värt att lyssna på.
Det var extra kul att träffa Mimmi Hammar som spelade trombon o sjöng för vi har spelat tillsammans i Leif Kronlunds Norr för X antal år sedan, jag har inte sett henne sen dess så det var verkligen roligt, hon var sig lik både till utseende och sätt 🙂

I helgen har jag hälsat på mina kompisar Janne o Anneli på Högbäck, alltid lika trevligt man känner sig som hemma, Örjan och Malle var också ditbjudna så det var jätte kul, länge sen vi träffades, god mat som alltid, pilgrimsmusslor till förätt och chicken tikki masala till varmrätt och en mumsig chokladkaka till efterätt.

Ikväll blir det karate träning, har ju inte hunnit i veckan så det lär väl kännas att man hoppat över 2 gånger. Den här veckan har gått otroligt fort, men nu kommer det ju snart en ny.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.