Begravning

I går hade vi begravning efter min man .    Det kändes gruvsamt , men det måste ju gå . Man får se det som ett avsked för sista gången . Som någon har sagt : vad finns det för alternativ till att dö , svar : inget !!! Det är väl ändå det enda som är rättvist här i livet ….. Jag läste någonstans att det finns en lång lista över dödsdömda : telefonkatalogen ! Det låter makabert , men är ju trots allt sant .

                          Livet utanför fönstrena går vidare . Folk går till sina jobb , det regnar eller snöar som vanligt och man vänjer sig vid att annat liv . Nästa gång jag skriver kommer det att handla om helt andra saker eftersom jag har en viss förmåga att reta upp mig på olika företeelser .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>