Aktioner av olika slag…

i går råkade jag gå på aktion . En sån här vanlig aktion med massor av gamla grejer av olika slag .            Inte för att jag behöver ropa in någon pryl , vid min ålder behöver man istället avhända sig ett och annat . Men det var intressant att följa skådespelet …

                    Kunde konstatera att det finns att starkt ekorrbeteende hos folk i min ålder !Vad mycket skräp folk samlar på sig ! Har svårt att tro att dom verkligen behöver mer !

                                   Nu berodde det antagligen på att det blev väldigt billiga saker , eftersom det var ganska lite folk där . Och är det billigt så är det ju lockande .

                                                           Nu måste jag ju tillstå att även jag drabbades av detta billighetssyndrom….. Jag ropade in 8 st. trasmattor för ynka 70 kr .!!                   Nu undrar ni säkert vad jag ska ha dom till , men jag kan avslöja att jag har vissa planer på den användningen .                        Jag tycker mycket om att smida planer om olika projekt , men jag måste erkänna att dom inte alltid blir förverkligade .

                            Den sortens Aktion som skedde för tio år sen i USA  , som man i dag har i åminnelse är desto mer sorgesam .                      Undrar dessutom om det inte vore bättre att man i dag inte gjorde så stor affär av händelsen utan istället hänförde den till historien ….

                                Har en otäck känsla av att det kan inspirera galenpannor till nya dåd på grund av den upphaussade stämningen !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.