Hur svårt kan de va ………

det här med att betala TV – avgiften !

Alla vet väl vilket rabalder det var för några år sen , när en kvinnlig nyutnämnd minister helt enkelt struntade i TV- avgiften .

Men , det fick hon ju som bekant sota för .

I dag har det i varje nyhetsutsändning talats om huruvida Statsministern ska betala eller inte .Jag tycker nog ärligt talat att detta är aningen överdrivet .

Det vore rimligare att ställa närgångna frågor till Statsministern om helt andra saker som tex . alla deras skattesänkningar av olika slag för människor som redan har arbete .

Och tex . var alla icke lönsamma arbetslösa ska hitta ett arbete .

2 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Vad jag förstått är ”Sagerska palatset” en sk tjänstebostad, dvs en bostad FR har tillgång till pga sitt ämbete. Han lär ju inte bo där om/när han slutar som stadsminister….=)

    ”Sagerska huset eller Sagerska palatset, är en byggnad uppförd av diplomaten Robert Sager som privatpalats under flera ombyggnader i slutet av 1800-talet på Strömgatan 18 i Stockholm.

    Huset beboddes av medlemmar av släkten Sager fram till 1988 och var då det sista bebodda privatpalatset i Stockholms innerstad.

    **Det förvärvades därefter av staten och är sedan våren 1995 Sveriges statsministers officiella residens. Huset förvaltas av Statens fastighetsverk**

    Det blir lite penibelt med en sådan ickefråga som nyhet. Desperat liksom.

    • Inga-Britt Gustavsson (inläggsförfattare)

      Nä , det är just det jag menar, det finns viktigare frågor att ställa till en Statsminister .
      Fast , nog har han råd att betala den där TV – avgiften som han krävs på !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.