Valpropaganda !!

Så här i elfte timmen kan jag inte undgå att bedriva valpropaganda ……

Har på senaste dagarna råkat prata med röstberättigade människor i övre medelåldern som inte alls tycks ha förstått vad valet handlar om …… Att det inte bara handlar om ens egna väl och ve , utan att det ytterst handlar om hela samhällsutvecklingen .

Vilket samhälle vill vi ha ?!

Ett samhälle där klyftorna fortsätter att öka …. Att vi blundar , går förbi och är nöjda med att just JAG har det bra . Att vi är nöjda med att utförsäljningen av det allmänna , skolor , sjukvård , och allt annat som tidigare var gemensamt , säljs ut så att privata aktörer kan håva in våra skattepengar utan att nån protesterar .

Något som helt enkelt har smugits på oss utan att vi förstått vad som pågår !!

Detta är vägvalet . Vill vi värna om allas rätt till ett värdigt liv utifrån olika förutsättningar måste vi se till att byta regering .

Nu är det ju inte så väl , att alla har förstått vad som står på spel .. Nu sitter folk och testar sina åsikter på dom olika valbarometrar som syns både här och där . Som jag dessutom tror är tillrättalagda att passa dom syften som respektive tidning representerar …….. Inte så sällan hör man att nån har kommit fram till att det är Sverigedemokraterna dom ska rösta på !!     ” Bättre att hjälpa människor i det land dom kommer ifrån !”  Hur hjälper vi dom som flyr från krig på sånt sätt ?!

Jag vill skrika och sparka i väggarna !!

Sammanfattningsvis :  Lägg rösten TILL VÄNSTER , MOT EGOISMEN !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.