Friluftsdag ……

Ja , dag och dag , är väl förstås att ta i . Men , det lät liksom bättre  . Än som det verkligen har varit , några timmar .

Hur som helst . Det är ju Sportlov . Och eftersom jag är farmor till ett par pojkar i lågstadieåldern , måste man ju aktivera sig , om än aldrig så lite ….. Det inte minst roliga är ju att dom tar för givet att jag ska med på såna utflykter….

Till all lycka så har jag ju en dotter , vars egna söner är för stora för dylika muntrationer , så jag får alltid med mig henne , vilket uppskattas av bägge  barnen . Men egentligen ännu mer av mig . Jag varken vill eller orkar kasta mig nedför nån backe vilt tjutande som hon och barnen gör .

Min medverkan består i att packa upp lite medhavda godsaker och drycker och sen agera publik . Det är viktigt med publik , har jag förstått .

På onsdag är jag inbjuden till att delta i bowling . Det är också roligt .

Som jag tidigare nämnt har vi haft lite snö denna vinter och nu ser det ut som att den sortens vinter , med snö , sjunger på sista versen . Men i dag var det härligt . Till och med solen har vi sett i dag .

Känner mig upplivad av friluftslivet !

Men , förresten … När vi kom till backen var där inte en enda kotte ….. Var är alla barn ? .Sitter dom bara inne och trycker på sina datorer eller ….    Men våra tjoanden hade tydligen nått några öron för det samlades i alla fall en del glada barn där ..                  Kanske borde det sättas upp högtalare med inspelade tjoanden för att få barnen att rycka ut !?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.