Hallå , hallå ……

Kors i allsindar !     Så länge sen jag skrev …… Har helt försummat den här bloggen … Men , det kanske ändå inte är nån som läser den . Men nu gör min skrivklåda sig gällande i allafall .

Finns många händelser och företeelser som skulle kunna få igång mig på alla cylindrar !

Skattesmitare av högsta rang …. Metoo – rörelsen , EU-mötet i Göteborg , flyktingarnas situation , mm .

Men , eftersom det är fredagskväll ska jag inte trötta er med min ilska .

Jag stannar vid ett meddelande jag fick på Facebook i går om en borttappad plånbok . Tappad av en nära anhörig . Dom hade varit in i några olika butiker . När dom kom hem var hans plånbok borta . Med pengar , körkort och allt !!

Mitt enkla tips var att ta kontakt med nån sån där synsk person , som skulle kunna säga var den var . Och det var ju inte helt fel …. För idag kom det besked om att dom hade hittat plånboken på grusgången till sin bostad …..   Lyckokänsla !

Själv har jag flera gånger råkat ut för just detta att tappa plånboken . Den värsta gången var nog för många år sen , när jag , min man och son var på väg till den årliga påskvistelsen i Norrland …… På den tiden rökte vi , både min man och jag . Vi byttes om att köra efter ca 10 mil , och passade då också på att ta en rökpaus .

Efter en sån paus …. Ovanför Sveg , stannade vi för att äta . Precis när vi stannade , slog det mig ….. GLÖMDE JAG HANDVÄSKAN PÅ BAGAGELUCKAN !

Mycket riktigt ….. Den fanns inte i bilen ! Vi kom överens , om att det är ingen ide att vända . Dagen efter ringde jag till polisstationen i Sveg och talade om händelseförloppet .

Tro mig , eller inte !! Personen i luren sa ” Jo vi har fått in en handväska som motsvarar din beskrivning , och med ditt namn på körkortet ” !!

Det var bara att hämta den när vi åkte tillbaka …… Dom ärliga personerna , som lämnade in den hade kommit åkande efter oss och fått se en handväska stående mitt på vägen .Och gjorde sig besvär att åka in på närmaste polisstation och lämna in den ….( Talade förstås med dom sen och gav dom hittelön ) !

Sånt glömmer man inte !!

Ha en bra helg !

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.