Vänliga veckan……

Läser att nu börjar vänliga veckan . Så då får man förhålla sig till det . Inte ge sig till att skriva elakheter om några företeelser . Något , som jag annars gärna vill göra .

I artikeln om vänligheten påstås att man mår mycket bättre om man är vänlig .

Och det är nog sant ….. Men samtidigt läser jag , att Årets Tema i snällhetens tecken är …. Att vara snäll mot sig själv !!

Det anammar jag nu direkt och tar fram flaskan med portvin , som jag har i kylskåpet och tar en liten skvätt när jag skriver . Då har jag åtminstone uppfyllt den kvoten, snäll mot mig själv !

Annars har min snällhet idag gjort att jag ihop med dottern varit och hälsat på en 93-årig bekant , som bor på ett äldreboeende .

Men , det är egentligen inte alls frågan om någon uppoffring , eftersom hon är rolig att hälsa på . Det är mest hon , som påminner mig och håller reda på när mina nära och kära har bemärkelsedagar . Inget fel på minnet där inte .

Till min stora förskräckelse upptäckte jag vid besöket att det hade rivits en många byggnader , som hör till verksamheten .Det ska byggas helt nytt .Jag börjar genast undra om inte det istället hade varit ide att reparera …….

Ibland ser det ut som rena slöseriet med våra skattepengar !

Sedär , nu föll min snällhetstanke ….. Bäst att sluta nu i tid .

Ha en bra söndagskväll !  ( vänligheten )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.