Att skriva eller inte skriva

Ordningen är återställd. Hallen är fylld av skor i storlek 44, i trappan står ett helt gäng med hjälmar och tystnaden har bytts ut mot ljudet av moppar och musik. Hampus är hemma!
Och sommarlovet är slut. Elevernas första dag i skolan är över, och jag är glad att den blev så bra! Trots allt jag inte tyckte jag hunnit, och allt jag försökte komma i håg- tex. var jag var och vart jag var på väg…min kollega måste blivit lite orolig när han hittade mig irrande i korridoren, men jag tror det bara hade med ren stress att göra, inte begynnade demens.

Det finns mycket jag skulle kunna blogga om, men i dag fick jag tydliga instruktioner om vad jag inte får blogga om, så det är inte helt lätt med censurreglerna. Många har betydligt roligare än jag och det skulle jag naturligtvis vilja skriva om- som fjällvandring, påskfirande och kycklingar…men det gör jag naturligtvis inte.
Vissa behöver bara en ny tv för att bli lycklig! Vid vissa tillfällen blir det här med skillnader mellan könen mer tydliga än annars- som när nya tvn ska presenteras. Två av oss ville bara se filmen medan den andra först skulle ha det perfekta ljudet och den bästa bilden, berätta om alla finesser och ställa in och ställa om. Ni får ni själva lista ut vem som var kvinna och vem som var man.

Nu väntar snart en ny dag med nya utmaningar, så jag måste få mina timmar i drömmarnas värld.

God natt!

2 kommentarer

  1. me

    Du är så rolig, att vi ändå hade så pass trevligt framför tvn, med de manliga problem som uppstod. och lite andligt fick vi lärdom av .P&k

  2. Carola

    Jo du, det blev en stund att minnas och nu vet vi att vi kan förlita oss på Högre krafter när vi behöver det, visst känns det tryggt! Kommer kanske förbi i helgen och tittar mera, om jag får.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>