Musik

På 80- talet kunde de göra musik! Hampus har blivit en hejare på gamla godingar och nu tror jag han vet att det här är mammas favorit just nu….

När barnen har åkt till pappa blir jag som sagt väldigt rastlös, men jag brukar ändå försöka sitta vid datorn och lyssna på musik. Visst görs det en del bra låtar nu också och jag har hittat flera som gör mig på bra humör; som tex. "Hit the floor" med Big Ali och "Day and nite" med Kid Cudi. Sedan finns det låtar som får en att tänka på livet, barnen, tider som varit och tider som ska komma, "Brev" med Bo Kaspers Orkester är ett lysande exempel på en sådan låt. Jisses, den fick mig att gråta floder när jag lyssnade på den första gångerna. Vet fler mammor som gråtit till den…..

Nåja, helgen har gått fort och i går var vi mest hemma hos en kompis som precis börjat baka bullar i stora mängder när vi kom så vi var ju tvugna att stanna tills de var färdiga. Efter det blev det ett besök hos Isa, som behövde lite hjälp med ett korsord, och jisses vad vi skrattade åt mina försök att komma på orden som saknades! Är verkligen helt borta när det gäller korsord, trots att jag ska föreställa "svenskafröken" Sedan blev det lördagsgodis från macken och tv resten av kvällen. Inte dumt alls. I dag har jag tvättat kläder, torkat golven, ätit middag hos syster yster och städat balkongen lite. Nu återstår inte så mycket annat än hänga sista tvätten och sedan sova.

God natt!

En kommentar

  1. En vän

    Jo tack, jag får försöka hålla mig från den låten lite nu.
    Ville egentligen bara önska lycka till inför i morgon för du-vet-vem(eftersom jag kom på det så sent och du antagligen sover just nu).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.