Det gick inte…..

Att sluta blogga här på VK vore som att ta bort en del av mig. Så mycket händer i min närhet och ute i världen som tål att skrivas om. Vi har några bloggare i Sorsele som försöker lyfta ämnen som är viktiga och de gör ett bra jobb. Jag vet flera som skulle kunna blogga för det finns så många kloka personer i denna by med vettiga åsikter som jag önskar att fler än jag fick ta del av. Sedan tror man kanske inte att man kan skriva och låter bli för det.

Jag tror att jag KAN skriva och gör det mer än gärna, för mig är skrivandet ett sätt att ventilera tankar som jag har. Om jag inte får dela med mig av dom vet jag inte vad jag ska göra av dom, och till slut riskerar mitt huvud att bli fullt.

Den senaste tiden har jag haft tid att tänka extra mycket då jag blev sjukskriven några veckor och jag har lärt mig mycket. Jag har fått möjlighet att titta tillbaka på mitt liv och saker som hänt mig tidigare. Jag har förstått att jag inte måste vara duktig jämt och att det inte är så konstigt att jag inte alltid mår så bra. Allt har sin förklaring.

Utan att bli allt för djup så handlar det om att jobba med sig själv och våga stå upp för det man tycker är viktigt, och släppa det som är mindre viktigt.

I veckan deltog jag i fackeltåget som bla. kyrkan ordnat för att landstinget tycker att vi klarar oss utan akutvårdsplatser i Sorsele. Jag ryste när jag såg alla människor som var där och på mötet efteråt imponerades jag av alla viktiga frågor folk ställde. Det är viktigt att makthavarna får höra vad vi som bor i verkligheten tänker och tycker, för vad vet väl dom?! Detta är bara en av de saker som händer och tål att skrivas om. SÅ jag tänker skriva igen! Punkt och slut.

Ha det bra där ute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.