Holmlund vs Reepalu

Ständigt denna Reepala.

Den som hörde Ilmar Reepalu Malmös kommunalråd på lördagsintervjun förra veckan kunde höra att det var han som tog initiativet att bjuda in Hannah Rosenthal, Obamas sändebud i arbetet mot antisemitism när hon ändå var i Sverige.

Media har frågat Hannah Rosenthal själv hur det förehöll sig.  Hon säger: – Det var absolut jag som bad om ett möte med borgmästare Reepula. Jag hade i flera, flera månader följt de antisemitiska tillbuden och Reepalus många kommentarer.Jag kontaktade vår ambassadör i Stockholm i det utryckliga sättet att få möta borgmästare Reepalu. Borgmästare Reepalu var huvudskälet jag kom till Sverige och allt planerades utifrån detta.

När Ilmar Reepalu konfronteras med detta så har han som han brukar svara blivit missförstånd. Det är också signifikant för herr Reepalu att han alltid blir missförstådd. Är detta med grodor ur munnen signifikant för de socialdemokratiska kommunalråden?

Vi har ju också ett socialdemokratiskt kommunalråd i Umeå som är ute i blåsväder lite då o då. Men skillnaden är ändå markant. Medan Reepalu hela tiden hävdar att han blir missförstådd när grodor har hoppat ur munnen så står Lennart Holmlund fast vid vad han sagt än hur tokigt det är.

Behöver jag säga att jag föredrar Holmlund. Han vet man var man har.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Jonas

    Ja, ja. Nu till något intressantare. Hur ställer sig KD i Vännäs till ”byskolefrågan” i och med budget 2014?

    /Jonas

  2. lf

    De va tusan vad du bevakar fajten mellan Repalu och Holmlund.
    Jag tror nog att du skall se till ditt eget parti.
    Där har du något att ta tag i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.