Väljarna kan lita på KD!

Som förtroendevald har man olika lojaliteter. Att hålla ingångna avtal är något av det viktigaste för relationer i alla lägen.

Vi Kristdemokrater har under de senaste 10 månaderna sett hur två olika lojaliteter kolliderar och att gapet mellan dessa växer allt snabbare i takt med hur Löfvén överlåter åt Jonas Sjöstedt att nedmontera allt sådant som ger liv åt civilsamhällets förmåga att ta hand om sig självt.

Septemberöverenskommelsen med våra väljare anser vi då måste prioriteras för decemberöverenskommelsen med Löfvén.

Så är vi unika som sätter våra väljare före allt annat, då är det något som gör att jag tar kritiken med högburet huvud.

Det bjuder emot att svika överenskommelser och bryta löften, något tydligen Löfvén inte har den minsta ruelse för, när han nu tävlar med sig själv i att bryta löftena till sina väljare på löpande band.

Att väljarna gillar oss såg vi direkt när vi på två timmar fick in 70 nya medlemsansökningar.

Hur många fick Löfvén in på samma tid?

2 kommentarer

  1. Leif Danielsson

    Stora ord från en liten man. Det är tråkigt att läsa politiska plattityder, som dina. KD, ett parti som har värderingar som hör hemma i stenålderns tidevarv, ett parti som lyckligtvis håller på att raderas från den politiska arenan.
    Dessutom, politikers förmåga att skylla allt på andra och framhålla sina egna idéer som den enda sanningen. KD:s politik består tydligen av en vämjelig egoism, åtminstone att döma av dina åsikter om ”civilsamhällets förmåga att ta hand om sig själva”. Fas 3, en A-kassa som inte går att leva på, skattesänkningar som till största delen gått till de 10% rikaste i Sverige. Ditt civilsamhälle består tydligen bara av dem som har en välfylld plånbok. Du är inte trovärdig, du bara framför ett mantra du lärt dig utantill.

    • Göran Jonzon (inläggsförfattare)

      Tack för din kommentar Leif!
      Sanningen är att de största skattelättnaderna givetvis även gått till de som har de största inkomsterna, helt i linje med den progressivitet som vänstern anammat för att motverka initiativkraft, uppfinningsförmåga och skaparvilja. Därför har vi inte längr några Alfred Nobel (Bofors), Ingvar Kamprad (IKEA), Bror Axeel Hjort (BACHO) eller Sven Wingqvist (SKF) som slutresultat av det svenska utbildningsväsendet.
      Ser man däremot till volymerna pengar som återbetalats är det till de mindre bemedlade grupperna som lejonparten av skattereuktionen gått. Dina uppgifter är rena sakfel och utgör en förvriden socialistpropaganda.

      Fas 3 däremot håller jag med dig om att det var en för stark åtgärd mot den skenande massvisa förtidspensioneringen som var ditt partis recept för att inte lösa, men väl gömma arbetslösheten inför varje nytt valår.

      Av dina värderingar av mig som ”en liten man”, ”vämjelig egoism” och liknande förstår jag att du klassar in mig i samma grupp som din egen partiordförande med sina privilegier. Jag tackar för dessa omdömen. Så vänliga ord är det länge sedan någon med din partitillhörighet orkat ge mig. Vanligtvis brukar det röra sig om betydligt mer nedvärderande epitet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.