Nya kristallnätter blir följden av avhumaniseringen!

Judeförföljerserna tog sig fysiska början i vad som efteråt har fått namnet ”kristallnatten”.
Det var då ”vänligt sinnande vänner av ordning” tog sig för att angripa judarnas bostäder och handelsbodar med stenar, påkar och rödfärgsbyttor i högsta hugg.

Men detta föregicks av en mäktig avhumanisering av offren, där bland annat svenska socialdemokrater hade ett betydande ansvar.
Jag har i 9 inlägg i rad på Facebook lyft fram en handfull faktiska exempel av hundratals, på socialdemokratisk medverkan och understöd till nationalsocialismens förnekande av det unika och okränkbara människovärdet hos varje levande människa.
Resultatet blev, som det flesta känner till, förödande för flera etniska grupper

Man kan tycka att dagens socialdemokrater borde lärt av historien och slutat klassa människor som inte behagar eller som inte faller in i deras sekteristiska grepp om medlemmarna?
Tyvärr fortsätter dagens socialdemokratiska ledare i samma stil, att klassa för rörelsen obehagliga individer och till och med hela SD:s 20% av sveriges väljare.
Istället för att bemöta varje sakfråga steg för steg med saklig och vetenskapligt grundad argumentation, så väljer man att demonisera, etikettera och klassa människor enskilt och i grupp! Slagord rubricerade som ”SD = Rasister” katigoriserar hela 1/5 av alla väljare som bärande mindre människovärde eller människovärdighet.

För min egen del så hjälps lokala socialdemokratiska ledare åt att utmåla mig som ”sossehatare” vars ord ingen bör läsa eller lyssna till och inte med ett enda ord av problematiserande och reflektiva återspeglingar av forna missgärningar!
Och resultaten blir även desamma, när man på detta sätt avhumaniserar sina meningsmotståndare som upplevs hota deras sekteristiskt grundlagda maktposition. Natten till idag vandaliserades huset hos det avhumaniserade objektet och ”rasisten” Jimmy Åkesson!
Vem ska krossa rutorna i mitt hem?
För det är väl snart legitimt för någon ”vän av ordning”, då ändamålet ju helgat medlen?

Är det nya kristallnätter ni eftersträvar, ni socialemokratiska ledare som envisas med att klassificera och avhumanisera medmänniskor ni inte gillar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.