Oseriösa kritiker

En privatperson vid namn Patrik Jonasson har velat få svar på en konkret fråga, men funnit att den myndighet som skulle kunna ge svaret har fått direktiv om att inte ta fram de uppgifter som erfordras.
Han har då själv sökt och sammanställt ett stort antal rättsfall, för att just få svar på sin konkreta fråga.

Den fråga han sökte svaret på var om den snabbt ökade rapporteringen om gruppvåldtäkter har ett samband med immigrationen från utlandet?

Hans amatörmässiga sammanställning visar också det han misstänkt, nämligen att 90% av dömda gruppvåldtäkterna de senaste åren har gärningsmän med utländsk härkomst!

Men det har fått en rad vänstermänniskor att reagera.
Han beskylls för att ha haft en ”egen agenda”, vilket ju var ett meningslöst konstaterande! tror fan att han hade det. Han ville ju ha svar på en konkret fråga?
Dessutom beskylls han för att inte ha genomfört undersökningen på ett vetenskapligt och forskningsmässigt sätt. Man menar att han även borde undersökt vilka som dömts för sexuella övergrepp mot barn?
Men nu var det inte den frågan han sökte svar på, så varför skulle han lagt ned ännu mer energi på att söka svar på frågor han redan visste svaret på, alternativt inte var intresserad utav?

Vidare kan man fråga sig om dessa kritiker nu inte även de har en ”egen agenda” genom att blanda in andra frågor än den Jonasson var intresserad utav? Nu var han inte intresserad av vare sig övergrepp mot barn eller smörjkopparnas utbredning på skördetröskor i nordvästra Australiens jordbruksområden! Han var intresserad av att få fram tillförlitlig statistik över gruppvåldtäkter och istället för att angripa honom för det, borde rimligtvis dessa akademiskt bevandrade och självutnämnda experter på statistisk forskning tacka honom för ytterligare ett bidrag till faktabasen, med uppgifter ingen annan velat ta sig besväret att få fram!

Så de som nu beskyller Jonasson för att ha rasistiska motiv, faller på eget grepp, genom att uppenbarligen försöka avleda fokus till helt andra frågor!
Vänstermänniskor är hycklare!

https://nyheteridag.se/patrik-40-gjorde-egen-studie-om-sexbrott-956-procent-av-overfallsvaldtakterna-begas-av-invandrare/

2 kommentarer

  1. Göran Jonzon (inläggsförfattare)

    Istället för att granska faktauppgifterna enligt vetenskaplig praxis, för att bekräfta eller motbevisa påståendena och sammanställningen, så nöjer sig dessa lata kritiker med att avfärda alla uppgifterna med motiveringen att uppgifterna publicerats i fel forum!
    Hur ”vetenskapligt” är det?
    Är det bara den svenska motsvarigheten till sovjetiska Pravda som dessa miniforskare kan se som vetenskapligt godtagbart publiceringsforum?
    Aftonbladet och Flamman har ju interna stora problem att brottas med, så vi får nog söka sanningar själva.

  2. Svenne

    Anders Forss S-bloggare på VK nekar i det vildaste på samma statistik även om man gör ett utdrag från BRÅ på detta. De har foliehatten långt neddragen över skallen. Inte för att misskreditera invandrare men politikerna måste ta tag i verkligheten och inte bromsa för ”stoppordet” rasist.Det gäller ju att bekämpa brott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.