Dit det bär, dit bär det hän!

Stefan Löfvén kan i år inte klaga på att skattetrycket på de som tjänar mmest minskar, då det ju faktiskt är en del av den överenskommelse han gjort för att få behålla makten med hjälp av liberala C och L.

Istället angriper han oppositionen med beskyllningar om att KD och M skulle vara högerextrema och kunna leda till en upprepning av 1900-talets judeförföljelser.

Nu var ju för det första dessa pogromer ett resultat av extrem socialism och drevs från både det tyska nationalsocialistiska partiet , såväl som från de revolutionära Leninist-Stalinisterna i öst.

 

Samtidigt som Löfvén i tllgjord skräck varnar för de farliga revolutionärerna inom KD och M, så skanderar hans partikollegor antisemitiska slagdängor på Malmös gator. ”Krossa sionismen” och ”Leve Palestina” ekar där mellan nerklottrade husfasader i de islamisttäta förorterna.

De i särklass största hotet under hakkorsflaggor kommer just från de intoleranta nya väljargrupper, som räddat kvar Löfvén och hans anhang vid maktens grytor och tillsamman med genomkorkade kärnväljare kan Löfvén kosta på sig att vara precis hur motsägelsefull och inkonsekvent som helst. Men de rättroendes skara blir alltmer uttunnad från infödda svenskar och hans maktbas blir därmed alltmer präglad av det judehat hans väljarbas impregnerar det forna demokratiska partiet med!

Steg för steg leds vi mot inbördeskrig och jag är rätt säker på vilken sida jag ämnar ställa mig!
Bildresultat för nazistisk löfven

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>