Full fart genom det gråa

Grått och småtrist. Sådana här dagar är det lätt att släppa fram troglodyten inom mig; att hålla mig inomhus och kura i värmen under filten. Det är så här års man får tända ljus och sedan sitta där och glo in i fladdrande ljuslågor som tränger undan mörkret. Något som har en hög mysfaktor.

Har haft fullt upp med att planera decembernumret av tidningen Vasaplan, men nu är stenen i rullning. Ett tjugotal journalister, fotografer, debattörer, tecknare är ute i tillvaron och fångar upp det som ska bli till en tidning. Är så imponerad över alla de som ställer upp och ger oss en hjälpande hand – allt för att på detta sätt undsätta en del av de utsatta och hemlösa människorna i Umeå.

Det verkar vara en paus i jakten på u-båtar. Nästa ryck lär komma när militären tagit ut all kompledighet och när samordningen med media är klar. SVT har dessutom ännu inte hunnit köpa in vinterkläder åt alla reportrar som ska göra stå-uppor på skärgårdens alla bryggor och rapportera att ”ingenting har hänt”. Väntar med spänning på fortsättningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.