Återvinning av skrot

Minus tjugo, drygt, och det biter rejält i kinderna efter en stunds promenad. Men det knarrar skönt och vackert under skorna. Gillar de hemliga meddelanden som snön sänder, även om jag inte kan tyda dem. Snurrat runt på en av stans alla secondhandbutiker, för att konstatera att merparten av de som tror sig vilja sälja något till mig (och alla andra) inbillar sig att vi alla lider stor brist på porslinsfigurer, trasiga Kalle Anka-tidningar och bordslampor utan skärmar. Oj, så trött i huvudet jag blev efter en dryg timmes trampande längs långa, tröstlösa hyllgångar.

Något lugnare idag vad gäller jakten på höjdarna i Kommunal och vår utrikesminister Wallström. Egentligen borde de riktigt tunga ministrarna, precis som statsministern med sitt Rosenbad, ha bostäder som erbjuds av staten. Försvarsministern och utrikesministern borde bo mitt i smeten, ifall något riktigt jäkligt skulle hända. Och det kan det ju. Lägenheter som de sedan får lämna den dagen de slutar eller förlorar ett val. Då slapp vi denna karusell av var det är lämpligt eller inte att hyra en lägenhet i centrala Stockholm.

I morgon väntar återvinningen. Har en massa datorskrot som ska återvinnas. Sedan misstänker jag att det blir besök på ytterligare en secondhandbutik. Allt för att gynna alla slags former av återvinning.

För övrigt ska jag tillaga något gott ur två kycklingfiléer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.