Nationalismen frodas

Söndagsmorgon i AIK-land. Slötittar på Seinfeld, en av de roligaste serier som gjorts, inte minst genom den intelligenta och underfundiga humorn. Många har försökt efterlikna Seinfeld, men misslyckats totalt. Utanför fönstret i vardagsrummet ser det mest grått ut – och snön ligger tung på taken. Gårdagen präglades av återhämtning, både jag och Lena drabbades av utmattning efter förra veckans intensiva turné. Det kostar på att vara på topp …

trumpfinger

Efter Trumps sexistiska uttalanden under valkampanjen, har det lockat många unga män att göras som presidenten, nämligen att ogenerat klämma och tafsa på oskyldiga tjejer. Förutom dessa stolligheter, så lär argumenten för nationalstaten få ny kraft. Idén om att gå samman för att hjälpas åt, byts mot gränskontroller och murar. Här i Sverige hörs ju tongångar om att Norrland borde bli ett eget land. Varför inte göra Skellefteå till ett eget litet land: AIK-land?

För övrigt borde jag denna dag ut och promenera. Sådant gör mig gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>