Hosta i juletider

Sitter på Anderstorp i AIK-land och hostar och snorar. Överlevde ju flunsan, men stupade istället på en sekundärinfektion. Men julen var trevlig och mysig, då Lenas två barn var på besök och jag hade tagit med mig min dotter. Det var första gången som den konstellationen träffades. Det är ju alltid lite känsligt när mamma/pappa skaffat en ny partner. Tror att det är viktigt att inse att acceptansen inte kommer på en gång, utan måste få växa fram över tid. Man ska nog heller inte börja med att visa sin förträfflighet, utan inledningsvis hålla en låg profil. Allt har sin tid.

Jo, även jag fick några julklappar. En hel del märkesunderkläder och en skön kofta.

Vänder åter mot Umeå när det drar ihop sig mot nyår. Vad vi då ska hitta på vet jag faktiskt inte, men det brukar alltid dyka upp någon överraskning. I dag ska jag besöka ett av stadens apotek – och där brukar jag känna mig hemma.

advent

För övrigt önskar jag er alla en god fortsättning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>