Åldras fort

Snö, regn, is, blåst. Härligt väder att åka buss till Skellefteå i. Får hoppas att chauffören lyckas hålla bussen på vägen. Ska få hjälp med bokföringen, balansräkning och sånt jag inte begriper mig på. Inte blev det särskilt stor vinst i slutänden trots alla sålda böcker om många tröttsamma framträdanden efter att ha kuskat runt i länet. Måste verkligen hitta en födkrok vid sidan om skrivandet, annars blir till huvudpersonen i Hamsuns roman ”Svält” som till slut blev tvungen att äta upp sina manus, eller som Charlie Chaplin som i en av sina filmer kokade en sko för att dämpa hungern.

fotomobil

Satt hela kvällen för att flytta över data från min gamla mobil till min nya Samsung Galaxy S6 – tog en himla tid. Har fått igång det allra nödvändigaste och den går att ringa med och den tar emot meddelanden från omvärlden – vad mer kan jag begära. Så om någon vill köpa min gamla Samsung Galaxy S5 så går det bra att höra av sig.

Fika hos Peppe igår. Vi pratade mest om våra sjukdomar och fysiska tillkortakommanden. Men så närmar vi oss smågrabbar sextioårsstrecket med stormfart. Vi har åldrats utan att märka det och blir förvånade när vi plötsligt fått utslitna höfter, diabetes, märkliga muskelinflammationer och förslappade tarmar. Peppe och Karlsson åt varsin semla och jag doppade hemmagjorda skorpor. Sen spelade jag och Karlsson ett långt parti schack som han vann – välförtjänt.

För övrigt flyr livet iväg, allt medan vi står kvar och tokåldras.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.