Klantig optiker

Det svider i ögonen. Detta skulle ha underlättats av de terminalglasögon som jag beställde för drygt två veckor sedan och jag skulle få hämta dem för några dagar sedan hos min nye optiker. Jag hade även beställt ett par med progressiva glas då min syn blivit så mycket sämre på höger öga. Men vad hade då optikerfirman hittat på? Jo, det hade lyckats sätta fel glas i fel bågar, så nu har de fått skicka tillbaka glasen för omslipning så att de passar i rätt båge. Så jävla klantigt. Det var två bågar, inte 22 … Torde väl bli kompenserad på något sätt – men kommer de med en putsduk och en flaska rengöringsvätska så blir jag sne.

Några tunga dagar med usel sömn. En dröm återkommer. Jag jagar någon som försöker att springa ifrån mig, som försöker att komma undan.

hockey VM

I dag är det väl en massa hockey på TV – kvartsfinaler i VM. Får väl plocka fram min blå-gula vimpel – fast i ärlighetens namn så känner jag mig föga upphetsad över de årligen återkommande VM-turneringarna då de stora lagen, trots NHL-proffs, lirar med sina B-lag. Nej, kör VM vartannat år och OS däremellan. Då blir det kanske lite nerv.

För övrigt skulle jag inte ha hällt en mjölkskvätt i mitt kaffe. Kaffet som ska vara rivande starkt och fyllt med aromer, blir till ett ljummet blask.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.