Forskning och bilköp

Sovit dåligt, mycket oro, många tankar. Måste idag (fastän det tar emot) jaga ansvariga eftersom en läkare ändrat intervallet på dosen utan att meddela patienten. Han har dessutom låst nästa uttag till Midsommardagen – då det knappt finns några apotek öppna. Ev. är vi i inlandets skogar på den dagen och då skulle jag tvingas köra 12 mil för att hämta ut receptet. Det låter som en episod ur en Kafkaroman.

Stark man

I dag är det sista dagen för oss som gått en grundkurs i forskningsmetodik och vi har nu blivit fullvärdiga medlemmar i Socialpsykiatriskt kunskapscentrums ”Panel”. Vi ska vara en resurs för de doktorander som forskar i ämnet psykiskt ohälsa, och vi ska dessutom utföra brukarrevisioner. Kan bli riktigt roligt och dessutom en födkrok för en stackare som försöker överleva som författare och föreläsare.

Suttit ganska många timmar med att hitta en bil modell äldre som jag kan köpa för en billig peng. Klart är att det är köparnas marknad, eftersom det dräller av rätt så hyfsade motorfordon från åren 05 – 08. Kikade igår på en fin Opel Astra 1.6 2007 och ska i afton granska en Skoda Roomster 2007. Vi får se. Har printat ut ett tiotal bilar som är av intresse, men med min impulsiva personlighet kommer jag förmodligen att slå till ganska snabbt och sedan tanka den och åka iväg till Skellefteå.

För övrigt vinner vi i slutänden på att berätta hur det verkligen känns. Sårbarheten gör oss levande.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.