Låter mig inspireras

Får bli kort idag. Ska snart åka upp till NUS och träffa min diabetessköterska. Sen hem igen för att fortsätta korrekturläsandet av min kommande roman. Om nu någon ger ut den … Den torde anses som rätt så kontroversiell och uppkäftig.

Läser väldigt lite skönlitterärt när jag skriver som mest intensivt. Blir lätt störd av andra författares formuleringskonster och gestaltningar. Är det riktigt bra, så är det lätt att man omedvetet ”kopierar” det man läst. Brukar dock plocka fram mina favoritförfattare och slå upp en sida på måfå för att bli ”lite” inspirerad, som av Tunström, Slas, Torgny Lindgren, Harry Martinson. ”Den som låter sina ögon stirra döda, den människan försummar sin andes fönsterplats”. Harry Martinson.”De som inte älskar, de vet så väl vad kärlek är, de har hinkar fulla med formuleringar.” Göran Tunström.

stress

Det blev en hel del fixande med Skodan jag köpte i sommar. Nu har en motor till fönsterhissarna pajat, så att det är omöjligt öppna sidorutorna – 5000 kr. Sen måste jag byta framruta, stenskott – 1500 kr. Alla eventuella donationer till Kulturmannen kan skickas via Swish.

För övrigt säger Kulturmannen bara: Vad vore livet utan alla drömmar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>