Jul i AIK-land

Uppe vid fem, uppväckt av mitt störda, skadade sömncentra. Sov dock fyra timmar som är klart godkänt. Upp å hoppa! Två rostade, lagom brända, med smör och en tunn hinna med marmelad och sedan den stora muggen fylld med mycket starkt, svart kaffe. Doppar brödet, sörplar, smackar och njuter. Sedan åker en näve piller ner i strupen, blodförtunnande, blodtryckssänkande, vitaminer och mycket mer. Före frukosten tar jag två injektioner: insulin och ett hormon som håller de höga blodsockervärdena på en låg nivå.

Om ett par timmar drar jag E4 norrut, mot AIK-land. När man närmar sig Skellefteå, är det inte renar man ska se upp för, utan mängderna av hockeyspelande människorna som sökt sig ut på hala vägbanorna. I AIK-land gör man inget annat än spelar hockey, tänker hockey och äter hockey. Fråga mig inte varför.

thumb_1920

Det här gänget blockerade vägen i trakterna av Bureå för några veckor sedan.

För övrigt undslipper jag en dag som denna inte ett besök på ett av stadens apotek.

22946416-PuF0E

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>