Irriterande avbrott

Jag hänger alltjämt över mina texter. Tiden går och det är Inte ovanligt  att jag korrekturläser 10-12 timmar per dag. Men jag märker ju hur mycket bättre det blir efter varje genomläsning. Har fått indikationer  från mina utomstående korrekturläsare, att detta torde vara det bästa jag skrivit. Det är en tröst, att som ansvarig för texten jag till slut ska ro detta iland.Ni som ville ta del av en berättelse som grundare sig på ett helt liv utan diagnoser – vilket ledde till självmedicinering och vägen tillbaka. Förutom att jag författare, journalist – så är jag kunnig om vad som sker i hjärnan vid de olika tillstånden.

Bokningarna till mig och som föreläsare i ämnet Psykisk ohälsa, som bygger på min självbiografi. Har sedan boken kom ut har jag fått 17 bokningar.

Omslag_Spring mindre

 

 

Beställ >>>>>>>>  BOKUS 118 kr

Vi har en given mängd utrymme i vår hjärna, och utifrån det bör vi väl fylla denna fettklump med det som är väsentliga för våra liv. Steg ett torde vara att kasta ut all onödig kunskap – i mitt fall alla värdelösa världsrekord. Det handlar om att offra gamla, utslitna minnen mot nya fräscha bilder. Vi stormas ständigt av nya impulser, och när en sådan som jag inte hänger med och inte heller förstår, så leder det till ovillkorlig ilska. När en spännande film visas i TV – men som avbryts med ett irriterande avbrott och en faslig mängd med trailers, så hade ibland gått en kvart. Då har jag tappat fokus, glömt merparten av filmen, vilket gör att jag byter kanal. Den senare dyngan som jag beskrivit, ska inte in i min hjärna. Ändå gör reklamen det. Den rör om, den förstör.

För övrigt ska jag diska och sopa. Hur kul som helst.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.