Tårta och ett parti schack

Efter en kort promenerad, jag och Lena, sida vid sida, tysta och lyssnande på fåglarna som börjat kvittra – vilket i och för sig skapat nerv hos de katter som fritt fritt ströva. De hukade under träden stora som små, i väntan på att få leka lejon. Vi såg starar på rad, en och annan snösparv, men så vill jag hävda att jag såg såväl Tjälastjompen och Köttpeten. Under ett ögonblick tyckte jag även se Spänningen sväva långt däreupp på sina vida vingar. Men det handlar om skygga fåglar som är skickliga att hålla sig undan.

Hanna19

Tiden går å det är på onga sina som man ser hur gammal man håller på att bli. I dag fyllde Hanna 19 år. Hon är med bil, men får ännu lite besöka systembolaget. En trivsam stund med jänta min. Tårta, kaffe, paketöppning, sen ett parti schack. Hon säger sig vilja lära sig detta ädla spel och det glädjer mig.

Imorgon ska jag repetera ”Mitt ibland oss” då vi ska framträda i Skellefteå nu på tisdag kl. 18.00 på Nordanå, i Hallen.

För övrigt blir jag lika bestört då människor ska säga sina sanningar, som inte bygger på annat än fördomar. Men ni vet väl: Fördomar = Rädsla + Okunskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>