Högt blodtryck och hockey

Imponerade Skellefteå AIK. Ett tokryck i andra perioden resulterade i fyra snabba mål. Visserligen kom Djurgården nästan i kapp i tredje, men så gjorde AIK ytterligare ett tokryck och kunde vinna med 6-2. Återigen väntar final. Men Växjö blir svåra att slå.

Har fått en ny blodtrycksmedicin, Spironolakton,som har en skrämmande arsenal av biverkningar. Men jag måste ju få ner blodtrycket, så det är bara att bita ihop. Har ju en drös av andra piller med biverkningar, så de tar kanske ut varandra.

Passande nog visar teven ”Fråga doktorn” och tänk, de pratar om högt blodtryck.

För övrigt ser det ut att bli fin och solig dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>