Författare i digital miljö

Pust och stön. Det varmt var än man sätter ner sina fötter. Korsdrag, två fläktar som surrar och går, men det vill inte hjälpa. Och utomhus är det än värre. Vid tiosnåret är det redan 27 grader – och varmare ska det bli de kommande två dygnen. Nåt fel är det på klimatet – i varje fall om man ska tro de experter som uttalat sig. Nu kommer betalningen för att mänskligheten sabbat klimatet. Isarna smälter vid nord- och sydpolen, vilket på sikt påverkar golfströmmen.

ensam

Har nu på morgonen suttit i den kvalmiga värmen i mitt arbetsrum och skrivit på intervjun jag gjort med författaren Karin Edvall. Uppdraget kommer från länsbibliotekets projektet ”HärLitt”. Via en app ska man kunna läsa om länets samtliga författare och följa deras alster genom litterära spår och platser. Om man har på appen när man färdas i geografin, så piper den till när man närmar sig en författare eller några av de litterära platserna som finns gps-markerade. Ladda ner appen och kolla.

stress-2051408_960_720

För övrigt så torde girighet kunna jämställa en beroendeproblematik. Giriga samlar på på ting, pengar i tron att det skapar trygghet. I själva verket skapar girighet en lägre moral, mygel, lögner och en urusel empatisk förmåga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.