Leve fläktarna

Jag är dödligt less på denna, snudd på, kvävande värme. Går mest mellan rummen där mina två fläktar står placerade, sen till kylskåpet för att dricka läskeblask och att ta en Piggelin. Vaknar varje morgon i en dyblöt säng; så väl mina tunna kläder som lakan och kuddvar är genomvåta. Tog en kort promenad till Coop, ca tio minuter, och återvände hem lika blöt som en sportdykare. Det blir inte så roligt då jag inte får utsätta mig för stark hetta.

Lena har anlänt från Skellefteå och jag står i mitt kokheta kök och tillagar torskrygg. Kanske skulle jag istället ha serverat ett glas iskall nyponsoppa.

Min 60-årsfest närmar sig. På söndag kommer ett tiotal inbjudna vänner som ska bjudas på tårta och varm korv med bröd. Det blir väl en högtidsfest?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>