Rörigt i riksdagen

Suttit framför teven och lyssnat på radions P1 sedan arla morgon – i går när talmännen valdes, och även i dag då Stefan Löfven sparkades bort från sin väl insuttna stol i Riksdagen. Löfven utropar: ”Go vänner, blockpolitikens tidevarv är över” men ingen tycks förstå vad han menar, särskilt INTE i alliansen där man överlägger hur landet ska styras av ett block som har minst regeringsunderlag (144-143).

Men så har vi också Ulvarna i fårakläder; de som tagit sig i riksdagen med en dold agenda. I talarstolen är Ulvarna välklädda i måttsydda kostymer och de häver sig mot mikrofonen så att de dyra, nya italienska skinnskor knarrar ljudligt. Dessa  riksdagsledamöter säger sig ska vara med att styra landet. Dags att be bö för alla hemlösa, flyktingar och en bön som har som har det svårt och är rädd.

För övrigt ska jag ut å gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>