Hjärnans mysterier

Dags igen för ett besök hos en av mina läkare. Jag utreds för ”svaga ben”, usel motorik som gjort att jag fallit och slagit mig ett flertal gånger. Nu senast nerför en av klipporna uppe på Hamptjärnsliden. Knäckte tre revben, slog armarna blågula då jag lite turligt landade med min flintskalle si så där fem centimeter från en jättelik, vass sten. Hade jag kört skallen i den skulle jag med all säkerhet ha vid dags dato kört om kring med trehjulig permobil. I dag ska jag genom gå min ADHD-medicin. Det lutar åt att de byter sort. Hoppas på effekt så att jag klarar av att gå i trappor igen, så att jag kan börja cykla igen. Helt enkelt bli mindre rädd.

Brain

För övrigt vill jag bjuda in er till Bygdeå, där jag och Linda Marklund kör finalen av föreställningen ”Mitt i bland oss – rätten att få vara annorlunda”. Onsdag 3 okt. 19.00 i Bygdeå bygdegård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>