Värvningsdrama med dålig kommunikation

Ett drama där spelare och fans slits mellan hopp och förtvivlan försegår i dagarna mellan Dalen och Thoren. Det beror främst på att såväl ett antal välmeriterade spelare som tränare står fria att välja nya uppgifter. Och vem vinner? Just nu är väl läget oavgjort. Dalen har signat Stefan Lindberg och Thoren snodde åt sig Johan Lindgren. Från spelaren närstående källa sägs dessutom att Mattias Hedlund är klar för Thoren.

 

Den tyngste spelaren som man kämpat om är väl Stefan Lindberg. En både oerhört kämpastark och spelintelligent back av klart SSL-snitt. Som parentes kan jag säga att jag var en av dom som lärde honom det där med klubba och boll på Sandbacka när han var typ tre. Man såg redan där vart det skulle bära. Skämt åsido, Stefan är en toppback och en mycket sympatisk kille utanför banan.Bara önska lycka till.

 

Som dom flesta vet har jag starkaste sympatierna hos Thoren när det gäller Umeinnebandy. Jag hade förstås hemskt gärna sett Stefan i Thoren. Men när jag läser intervjun på VK så verkar det som om Stefan även begåvats med rävar bakom öronen. Märk att han bara skrivit 1-årskontrakt med Dalen. Inför nästa säsong kan han då ha två SSL-lag att välja på, mumma för honom. Dessutom undviker han risken att vid ett 2-årskontrakt med Thoren hamna i läget att Thoren inte heller kommande säsong klarar avancemanget. Smart !

 

Presentationen av nya spelare och tränare sköts utomordentligt dåligt av Thoren. Man ska inte behöva få nyheterna i lokaltidningarna först. Det ska komma på klubbens hemsida. Thoren har inte ens nämnt samgåendet med City, Och nu inte heller nyförvärv. Ursvagt!

 

Jaha, nu väntar vi på nästa av jokrarna i leken. Främst då i form Peppe Reinholdt och nu tillkomne Jacke Lundmark. Men med den här farten på värvningarna så kommer det väl inte att stoppa där, eller?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.