Boström klar

 Efter en strid ström av rykten och spelare som inte fått nytt kontrakt släppte Löven på onsdagseftermiddagen den första förlängningen.

Assisterande lagkaptenen Linus Boström, Hometown Hero har förlängt med två år.

– Det var aldrig någon tvekan att fortsätta i Björklöven. Björklöven är väldigt speciellt för mig och jag tror stenhårt på det som Jimmy Blixt byggt upp här och vi kommer ta nya steg kommande säsong. Det känns verkligen skitkul att fortsätta med Björklöven, säger Linus Boström till Björklöven.com

Att förlänga med Linus var logiskt. Allt annat än att han skulle stanna vore oväntat. Dock var det likaväl mycket viktigt. Tillsammans med Palme, Susse och Acke är han en symbolspelare med ett bultande hjärta för Löven som fansen älskar.

Han kommer inte att vara någon stjärna i Allsvenskan men han håller definitivt på den nivån, kommer att fortsätta producera en del och med sitt hjärta för klubben ser jag gärna fortsatt ett "A" på bröstet även i allsvenskan för 24-åringen.

Nu väntar fler förlängningar inom kort. Källor till bloggen säger att Martin "Kingen" Johansson erbjudits kontrakt och är nära att skriva på för ännu en säsong. Är det månne jakten på rekordet för antalet spelade matcher i Löventröjan som hägrar?

* * *

Ser dessutom att Teg nu har bekräftat att Mikael Persson-Riis blir vinröd nästa säsong.

– Vi var ute efter Mikael för två år sedan när han kom till Björklöven men då kunde vi inte kappköra med Björklöven då. Han är en forwardstyp vi sökt, en som kan göra poäng, och det tror vi han kan göra då han får en mer framskjuten roll hos oss, säger Tegs sportchef P-O Åberg till sportnu.se som även är på gång att värva Samuel Aho från Vännäs.

– Han är på gång, plus några till. Men vi får se vad som händer och även vilka som blir kvar i Löven, säger Åberg.

Var som många av oss konstaterat inte så oväntat men ändå ett bra tillskott för Teg.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.