Där växte Grönberg i mångas ögon

WEB_SPORT

Mark Hurtubise. Så heter Björklövens nya spetscenter.

Läs mer om värvningen här.

Själv säger jag bara….ÄNTLIGEN.

Grönberg värvar in spelare som har bevisat sig på den här nivån. En spelare som visat att han kan leverera.

Bra jobbat Grönberg!

12 kommentarer

  1. Gordon

    Bra jobbat!
    Äntligen får forwards som ex. Lorraine, Maegard nån som håller ett lika högt tempo som dom och då kommer det hända saker ute på isen!
    Än är inte hoppet ute…………..

  2. Jonas

    Mer måste in, eller ska han passa sig själv? 2-3 allsvenska spelare till tack. Div 1 spelare håller inte. Lorraine, trygg, mfl måste ut.

  3. Daniel Olsson

    Helt klart en värvning över förväntan. Nu är det bara att hoppas att han kan leverera även i Björklöven! 🙂

  4. mb

    Hmm! Han är snart antingen skadad eller drabbad av dåligt självförtroende med den omgivning som väntar honom..men hoppas jag har fel. Kan han hjälpa till att lyfta löven så är jag nöjd. Har själv gett upp . Har aldrig upplevt ett sämre löven , med tanke på att jag följt laget i 47 år så har jag inte upplevt sämre underhållning än vad vi får uppleva nu. Trodde att måttet var rågat ifjol, men då hade man iallafall ett anfallspel och gjorde mål, läckte som såll visserligen men dock ett anfallspel. I år finns inget anfall, hyfsat försvar, men som det ser ut nu för att laget ska ta poäng krävs att det blir 0-0 i matcherna och hur troligt är det? Tror tyvärr vi stannar på sista plats iår igen och får kvala oss upp igen men hoppas jag har fel och laget reser sig men……

  5. Stefan ' Kil '

    Riktigt bra nyförvärv. Fasiken om vi snart kunde ha alla spelare friska och hela. Det är ju 5 av de bästa som varit borta i stort sett hela tiden. Kan de vara tillbaka snart kommer vi klättra. Då är vi absolut bättre än flera andra lag. Jag vägrar i alla fall ge upp hoppet för laget. Kan bara W och W para ihop Jon och Stefan igen så blir detta bra. Älskar Björklöven.

  6. Ray

    Fin värvning, över förväntan!
    Dock saknas det lite på back- och forwardssidan.

    Men det tar vi en annan dag och tackar sponsorerna för deras engagemang!

  7. BGW

    Jag är nog pessimist men snart har Waltin tagit bort spelglädjen från honom också. Får säkert harva i en fjärdefemma med Lavander och Nicke, och med Nevalainen bakom. Förstår inte hur Waltin tänker som tror att man ska smeta ut spelarna i de olika femmorna. Varför inte spela med 2 producerande toppfemmor och 2 defensiva som försöker spela 0-0 ? Waltin har ju förstört Björklöven 🙁

    • Jonas

      Håller med, verkar som han vill knäcka spelarna. Tex spela både Lorraine å Johansson i PP, medans Kim sitter på bänken? Måste ju väl nåt personligt hat från waltin där. Sen att alla som kan göra poäng spelar ihop med brunkare är ju sinnessjukt. Sätt ihop dom bra och låt skiten försöka lira 0-0 i 3e och 4e linen. Borde ju t.o.m waltin inse!!!! Ska han lira mark med Lorraine å lavander, skulle inte förvåna mig…..

      • Peter H

        Du har helt rätt, Waltin går in för att knäcka spelarna för att sedan ”bygga upp dom” enligt sin egen modell/spelsystem….En gammal idé som va fullständigt vansinnig redan från början!
        Det funkade inte ens för ”Navy Seals” trots enbart hjärntvättade jänkare i ”laget”…..

      • Johan

        Skiten? Vilka syftar du på? Så länge de representerar Löven och så länge Löven inte har råd att göra som Leksand så stöttar vi de som finns istället för att knäcka dem.

  8. Nils

    Hoppsan, och han som inte hade råd med Asplövens kanadicker. Då vet vi att Hurtibise spelar för ca 20k i månaden. Prisvärt minst sagt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.