”Jag är uppriktigt förbannad – det är inte okej”

Seger med 3-1 mot Timrå, fjärde raka seger och åttonde på tio matcher. Då borde Mats Waltin vara lite nöjd allafall.

Göm det…

Jag kan ärligt säga att jag aldrig varit med om en värre kapnings någonsin efter en seger.

Mats Waltin tog ära och redlighet av hela truppen (utom Acke och Kevin) på presskonferensen.

Här har ni några citat:

– Första perioden är fruktansvärt dålig. Ofta när man förlorar brukar man prata om att prestationen var bra, men resultatet var dåligt. Jag måste vända på det resonemanget. Våran prestation är inte okej. Resultatet måste vi vara glada över tre poäng. Jag är oerhört kritisk mot första delen av matchen. Det är inte okej att komma ut så mot ett lag som verkligen gör allt för att vinna.

– Så som vi inleder matchen inför våra hemmafans. Jag blir uppriktigt förbannad. Det är inte okej. Nu löste det sig tillslut, men det var inte okej.

– Ett tag kändes det som skitsamma om vi låter forwards spela backar och backar forwards.

– Det är skamnivå inför hemmapublik och sponsorer.

Ja, ni kan ta och kika på presskonferensen själva här om ni vill.

Gjorde han rätt? Ja Waltin brukar alltid vara ärlig och känner han så, då uttrycker han sig också så, men jag säger som kollega Otterhall. ”Tur att han inte såg matcherna i fjol om han tyckte det här var dåligt”.

Vad säger ni. Var kapningen vettigt?

10 kommentarer

  1. SkanstullsLövet

    Hårda bud i Mellerud… Nog för att allt inte behöver ha varit bra bara för att man vinner, men åtminstone PK-gänget borde han kunna rosa, eller?

  2. Petter

    Man sågar vinnande lag och hyllar förlorande lag. Klassisk coachning för att hålla skallarna på en lagom höjd över marken. I sak har han dock rätt, första perioden var horribel.

  3. Tyko

    Känns lite hårt, vi lövenfans är ju nöjda då länge det blir seger 🙂

    Men der är ju bra med en tränare som har krav, dock borde han kunna visa lite glädje över segern.

  4. John

    Helt rätt!ska han stå och ljuga bara för att vi tar 3p? inte en spelare i laget skulle nog säga emot honom angående första perioden.han får ju laget att lyfta sig och det beror nog på hans ärlighet,istället som förra året skylla allt på ”pucken studsar inte vår väg”.

  5. Canoah

    Helt rätt. Hade vi vunnit denna match förra året med Öhman vid rodret? Svar NEJ! Fick killarna idag en riktig fet lövblås i ansiktet efter första perioden, svar JA!

    Tycker det är skönt att Waltin säger vad han tycker…lätt att tappa ödmjukhet när man vinner några matcher

  6. tobbe

    Lite väl hård kan jag nästa tycka han är på snudd till att han vill rycka ifrån segern från grabbarna och sen säga att de bara är acke och lindskoug som krigar kan nog inte va så roligt att höra av resten av spelarna, första perioden va väl inte jättebra men 2 och 3 va ju endå helt okej nää waltin du kan inte HELA tiden kritisera grabbarna ..kan sluta med att spelarna börjar bli less på all negativ kritik (till och med då de vinner)

    • joz

      Och det är med en god och glad kravbild du hamnar i division ett…..Waltin är på väg att införa elittänk och vinnarmentalitet i föreningen och han sätter ribban högt, mycket högt så stör honom inte i arbetet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.