Positiva och negativa besked

Vid lunch idag reser Björklöven till Stockholm för vidare transport till Karlskoga, men innan resan hann de med säsongens kortaste träning på onsdagsmorgonen. Där var både positiva och negativa besked.

När, var hur?

Björklöven tränade enligt istiden 09.00 och 10.00, men de blev bara ett kort pass. 9.30-9.47. Från 9.15-.9.25 var Jesper Thörnberg ute själv och sköt lite, sedan kom de andra. Några var kvar och nötte ända till 10.00.

Laguppställning:

Målvakter: Kevin Lindskoug, Johan Mattsson.

Blå:  Per Hållberg, Tobias Björklund – Jon Palmebjörk, Viktor Ekeståhl-Jonsson, Tom Renström.

Vit: Acke Helström, Stefan Andersson – Mark Hurtubise, Stefan Öhman, Lucas Sandström

Rld: Kalle Lundström, Tommy Wargh – AAndre Ekström, Kim Karlsson,Jesper Thörnberg

Röd: Rasmus Edström, Gustav Jonsson – Nicklas Johansson, Mats Lavander, Henrik Nyberg

Saknades: Jonathan Harty

I gymmet: Wille Quist

Träningen:

¤ Uppvärmningsövning med åkning och svinga armarna och lite andra åkgrejer

¤ Pass, mottag skott övning

¤ Uppspel fem mot två

¤ Hälften körde skott med styrning, en annan bunt nötte målvakterna med inspel bakifrån mål och direktskott.

Noterat:

¤ Troligen den kortaste träning jag någonsin varit på. Björklöven reser 12.55 och värmer i morgon i Karlskoga. De skulle bo någonstans på vägen inatt.

¤ Wille Quist var inte med på träningen utan gick förbi där jag satt och sa:

”Det är lugn med foten. jag lirar”

¤ Jonathan Harty var inte med idag. Han har drabbats av magsjuka och det är osäkert om han kan spela i morgon. Troligen ej.

¤ Tom Renström åker med till Karlskoga. Tommy Wargh däremot är det mer osäkert med. Hans sambo väntar barn och tar ett sent beslut om spel.

¤ Lucas Sandström tränade inte igår, men var på isen i dag i förstalinan där allt tyder på att han ska lira.

¤ Rasmus Edström var i full träning igen och är aktuell för spel.

14 kommentarer

  1. sydtobba

    När äntligen Viasat och Viaplay börjar sända verkar det inte vara möjligt att se BIK-Löven i Viaplay. Trots att jag har Viaplay abonnemang kan jag överhuvudtaget inte se matchen eftersom den sänds på deras TV-kanal Viasat Sport. Är det någon som vet mer om TV-sändningen? Går den se utan att ha något Viasat abonnemang?

  2. sydtobba

    Tack för informationen om vart man kan se matcherna. Löven-Redhawks ser jag plats i Malmö. Får se om jobbet tillåter mig ledighet för åka upp till Ladan och se Löven-Hästen. Tror att vi blir trea och går vidare.

  3. kaLLe aNKa

    Jag hoppas att löven förstår att SHL biljetten stängs om man kommer trea, tyvärr!

    Det finns inte på kartan att årets Löven med sitt usla pp och bp vinner i en bäst av sju match serie mot Leksand, med en match mer i dalarna. ALDRIG!

    Men om man gör en mirakel insats i miniserien på fem matcher och lyckas komma tvåa, så möter man Modo och drömmen om SHL kommer att leva till 110%. Tänkt stort och våga vilja vinna varje match, hela vägen. Då kommer Löven definitivt att ha en chans att sluta tvåa. Och på så sätt möta Modo. Och mot ett sargat Modo kan allt hända. ; )

    Personligen så tror jag man har chansen, men redan i morgon avgörs det för Löven. För blir man utan poäng så tror jag att det blir tack och godnatt!

    Helt enig med ovanstående bra lövenmagazin Gustav! 🙂

  4. kaLLe aNKa

    Ja matchen är gratis på viasatsport.se och det suger, nu har man ångest och kan inte sova. Man kan nämligen inte se på viasatsport.se utanför Sveriges gränser, eller i alla fall inte i Norge! 🙁

    Det är torsdag i morgon och det tar ca: 4 timmar till Karlskoga från Oslo och matchen börjar 19.00 och man slutar 17.00 sen har man 3 småbarn också, ska man vara sjukskriven och lämna frugan hemma med barnen? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.