Conny Strömberg vill till Löven

Poängkungen Conny Strömberg spelade för Västerås och AIK i fjol. Nu berättar 39-åringen som är klubblös att han gärna skulle spela i Björklöven.

Conny Strömberg befinner sig i Örebro och tränar med Kumla för tillfället, men i en intervju med Nerikes Allehanda avslöjar han var han skulle vilja spela.

– Är det något lag jag vill spela för i så fall är det Björklöven. Det skulle passa mig bra, de har många bra powerplayspelare och två bra centrar som jag känner sedan tidigare. Det är det jag är sugen på i Sverige. Jag har surrat lite med dem och de har 14 forwards just nu. Så det är väl en back de söker, säger Conny Strömberg till tidningen.

Strömberg har tränat med bl.a. Per Hållberg under sommaren i Örnsköldsvik och vill trots sina 39 år inte sluta med hockeyn.

– Jag har ju sagt att jag ska spela tills jag fyller 40 och det är det här året. Sedan får vi se, säger Conny som haft erbjudanden men fortfarande är klubblös.

Det har kommit några erbjudanden från utlandet. Från Tyskland och Österrike, men inget som känns tillräckligt bra, säger Örnsköldsvikssonen.

¤ ¤ ¤

Personligen skulle jag inte satsa mina kameler på att han spelar i Björklöven i vinter. Inte en chans.

2 kommentarer

  1. Mangan

    Ingen vill betala alkoholistens höga lön. Ingen vill behöva anpassa sin spelartrupp för detta fd passningsgeni (på tidigare Allsvensk nivå) med krav på omgivning för att kunna leverera. Inte ens notoriskt usla affärsmän som Björklöven AB.

  2. Stefan

    Fruktansvärt att du går ut och kalla någon alkoholist. Conny förtjänar inte detta. Obegripligt att bloggen tillåter en sådan kommentar överhuvudtaget. Här kan Conny ta hjälp av en advokat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.