Samma lag som mot Timrå

Björklöven körde egen individuell träning på torsdagen, men på fredagen var de tillbaka på is igen och allt var precis som senast.

Björklöven tränade 11.00-12.15 och det var samma formationer som mot Timrå, Lucas Sandström är fortfarande avstängd och missar matchen mot Almtuna. I övrigt inga nya skador eller sena sjukdomar.

- Vi tar beslut om laget på lördagens värmning, men det är samma trupp som senast, sa Joakim Fagervall efter träningen.

Själv tog jag ett snack med David Lindquist som gjort sju poäng på sex matcher på slutet och fick reda på varför han var borta två veckor nyligen.

Ett sår på armbågen som blev infekterat. Han är het nu allafall.

- Det har känts bra på slutet. Jag hade en svacka mitt på säsongen efter skadan, men vet att jag har det i mig att leverera framåt, det kändes så under inledningen av säsongen allafall och det har blivit några poäng på slutet. Jag passar bra med ”Otto” och Hage så det är en omgivning som passat mig, säger Lindquist om varför det lossnat igen för honom.

Läs hela artikeln med honom här.

 

5 kommentarer

 1. pennypacker

  Visst sitter Hage och Lindqvist på ettårskontrakt? Förläng så fort som möjligt isf, grymt om vi kan hålla den kedjan intakt.

 2. bror

  Grym spelare linkan, han verkar kunna göra nästan som han vill med trissan.
  2 års kontrakt är en vinstlott om han fortsätter så här.
  I morgon så ..håll hårt i defensiven o stressa inte ro ihop nån poäng så är man nöjd med de.

 3. Mangan

  Hage är i mångt och mycket en besvikelse. Kom till Löven med ”stjärncenter” stämplat i passet. En bra tekare som Chippar in då och då är inte vad vi behöver för de pengarna han kostar oss. Skulle förvåna mig mycket om man väljer att fullfölja optionsåret med honom. Linkan däremot borde det jobbas på redan nu för ett längre kontrakt såvida inte någon SHL klubb vill plocka honom redan i sommar. Egenkäre Otto är egen produkt, ff väldigt ung och borde ha en framtid i Umeå. Gemensamt för Linkan och Otto är att de behöver lägga på sig 5-10 kg för att klara kampmomenten längs sargerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>