William Eriksson imponerar i Vännäs

Tre Björklöven var med i när Vännäs besegrade Boden med 4-1 och gick upp på tredje plats i Norrettan. Någon som imponerat i Vännäströjan är William Eriksson.

William Eriksson stod för en assist och ett mål mot Boden. Han har nu på sju matcher stått för 7 (5+2( poäng och bara fem mål imponerar i ett lag som gjort 22 mål. Det är nästan 25 procent av lagets totala målskörd.

Just mot boden spelade även Hardy Häman-Aktell som stod för ett assist. Det var Häman-Aktells första match i Vännäströjan.

Emil Norberg gjorde sin tredje match för Vännäs mot Boden och stod för ett mål, hans andra den här säsongen.

Frågan är när William Eriksson får chansen i Björklöven. Självklart är det naturliga när det uppkommer skador, men om han fortsätter att göra mål och poäng varje match i Vännäs är frågan om han inte borde få chansen att visa vad han kan i allsvenskan också. Kanske när Björklöven har tätt mellan matcherna eller så.

Vännäs för övrigt. ser ut att göra en bra säsong och borde ha bra chans att ta sig till allettan. Det är bra för både Björklöven och för hockeyn i Umeå att vi har ett starkt division-1-lag med en bra verksamhet som är värt att ha spelare under utveckling i så det känns riktigt kul att Vännäs tagit ett par steg sista säsongerna.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>