Foto: Ulf Hägglund

01 – Nypremiär av Erik möter

 

I mitt premiärinlägg bjuder jag på en nypremiär av podden ”Erik Möter”, där jag kommer sätta mig ner och samtala med både löven- och hockeyprofiler. Första gäst är nummer 24, Peder Bejegård, med 308 matcher och 159 poäng, varav 67 mål, i löventrövan. 

Då var det dags för mig, Erik Åström, att göra premiär på denna kajplats i cyberrymden. Förutom podden kommer jag och Gustav växeldra denna blogg, så hårt vi bara kan. Vi kommer granska, bevaka, tycka till och blanda in lite bonusmaterial såsom pod och lite webb-tv, vilket kommer leda till att ni läsare kommer kunna hålla er uppdaterade om Björklöven året om. Så häng gärna med, släpp pucken så kör vi!

10 kommentarer

  • Erik Åström (inläggsförfattare)

   Vi jobbar på det så förhoppningsvis går det i morgon. Till dess får vi nöja oss med mediaspelaren i inlägget.

 1. Micke Grahn

  Otroligt roligt att höra, såg ju i princip alla hemmamatcher från mitten av 80-talet till början av 2000-talet…. så mycket känner man igen.. :-)

 2. ajajaj

  Poängen är inte att endast att hata. Men jag ber till gudarna att Erik inte drar in sin sensationsjournalistik hit nu också… mäkta trött på den sörjan på umeå tidning.
  Allt från hur han vet saker först, hur han ska noga och övertydligt, likt mr.madhawk, påpeka att han vet lite före. Eller referera saker som ”som jag skrev redan mm/dd, så är … klar för löven.”

  Kom inte och förstör en redan fantastisk blogg!
  Men jag ska försöka vara positiv och hoppas på att han sneglar på Gustavs typ av skrivande!

  Mvh

 3. Mattias Wennberg

  Mycket trevlig pod! Får bara hoppas att den kommer in i iTunes vad det lider så det blir lättare att ta med sig den. Peder var väldigt bra intervjuobjekt, bjöd på bra snack och anekdoter. Sen underlättar det naturligtvis med en så pass insatt utfrågare. Vem blir nästa gäst? Och när kommer den ut?

  • Erik Åström (inläggsförfattare)

   Tack så mycket!
   Vill inte redan nu avslöja nästa gäst, men han har nästan 500 matcher i Löventröjan. Avsnittet kommer ut kl 15:00 nästa torsdag.

  • Erik Åström (inläggsförfattare)

   Pröva att ladda ner avsnittet eller ladda om sidan och spola fram till där du var. Till nästa avsnitt ska det gå att ladda hem via itunes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>