Då var det officiellt då…

berättade för mina chefer och medarbetare igår att jag är gravid. Är ju beräknat till mammas födelsedag, 12 juni, så jag hoppas på mammaledigt från 1:a juni. Gubbarna jag jobbar med var riktigt engagerade faktiskt, och alla verkade tycka att det var kul. Gladast var nog Tobbe som gjorde improviserade rörelser, asgarvade och sjöng "Tobbe har chaufför i sommar… Tobbe har chaufför i sommar…" ungefär som skvallerbytta-bing-bong, och sen asgarvade igen. Var nog ingen som trodde att det var min tur riktigt… Kul ska det bli i alla fall. Ludde sa: "-Jaha, då kommer du att bli en sån där kossa som bara pratar om blöjor och annat, för det där kommer att förändra livet för dig"

Vi får väl se hur det blir med det. Eftersom jag älskar mitt jobb så mycket så kommer jag förhoppningsvis att jobba någon dag i veckan efter någon månads ledighet. (Om jag får komma tillbaka till samma ställe) Det är ju baksidan med att vara konsult…

Annars händer väl inte så mycket… Planering hit och dit… Snart jul, och jag är väl klar med julshoppandet. (Fördelen med att börja i september) Mest är det för min egen skull jag sätter igång redan då, eftersom Anders fortfarande inte kommit på något alls, till de som han ska handla till, och det brukar sluta med att jag får hjälpa till där…

Jo, just de, vi ska på bio ikväll, och se sista filmen om Lisbet Salander och de andra,i Luftslottet som sprängdes. Ska nog bli kul! =D

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Så du fick inte veta om jobbet än då?

    En annan har redan köpt klart till dig, moahahaha, bara nån sak kvar till Jennifer och sist Anders som ville ha ett djur, en Impala…eller kan jag ha missuppfattat, var det en bil han sa, hm??

  2. Ola Larsson

    Som om Olle skulle acceptera någon annan på din position mer än en kortare period. Knappast troligt… Du lär inte behöva vara orolig….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>