Ordbajseri såhär på kvällskanten

Urk. Efter gårdagens intermezzo och dagens aktiviteter känner jag mig riktigt avhängd*. Storebror med fru skulle komma på blixvisit på lördagen och väckte upp mig klockan halvett, och klockan två skulle dom fara hem igen. Storebrors fru ville hinna tillbaka till Röbäck och se det kungliga bröllopet på tv, vilket jag först rynkade lite på näsan åt men bör notera att även jag hamnde framför tv, sabla grupptryck!

Storebror kom alltså förbi och jagade upp mig ur sängen, dumpade av en tjusig byrå, sen for vi vidare till storebror nr.2 för att sedan titta in hos min far för att halsa lite kaffe. Efter att ha sagt adjö till storebror och fru bänkade vi oss framför tv med mammas hemmabakade brownies, det var lite svårt att "dras med i stämmningen" under vigselakten eftersom mamma och hennes sambo hela tiden poängterade hur lik Prins Daniel är reklam-Robert för Boxer.

Efter några timmar hos mamma bestämde jag och storebror nr.2 för att fara hem till min lägenhet och bli drunk in the bar**. Jag satt på Iron Maidens powerslave-skiva och öppnade första flaskan vin när telefonen ringde, det var storebrors fru som sa att dom ville komma tillbaka till Robertsfors och festa med oss. Mycket oväntat men mottogs med stor glädje.

Sen försvann vi in i dimmorna med estländsk vodka, bacardi mojito, vin och alldeles för många cigaretter. Vaknade runt lunchtid idag och skulle kravla mig till köket för att dricka lite vatten, märkte att fötterna klibbade fast i golvet när jag gick. Folk har spillt öl/grenadin/drinkar i hela lägenheten = ej fräscht. Får dra igenom lägenheten med skurmoppen imorgon, misstänker att jag kommer att kräkas om jag försöker nu.

Bla bla, vräkte i mig glass i sängen och försökte att inte somna när jag läste serier, tog mig till sist upp för att sminka mig och fara ner till Andra varvet*** där jag handlade för några hundralappar. Beundrar folk som kan gå på loppisar och inte köpa nån skitgrej med sig. Jag köper alltid nåt räppel**** som sedan blir liggandes oanvänd/bortglömd. Åt pizza för första och sista gången på kiosken, tänker inte gå in på detaljer, misstänker att jag kommer att kräkas om jag tänker tillbaka på den kulinariska upplevelsen. Not.

Nej, nu ska jag vaska av mig sminket och självdö i sängen. Arbete imorgon.

* = Toivanesiskt synonym för "baksmälla" eller att man bara är sliten
** = Toivanesiskt uttryck för att beskriva kraftig berusning
*** = Lokal "loppmarknad"
**** = Skräp

 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.