Det behövs mer galenskap!

En av tanterna på jobbet  otroligt söt och erbjöd mig ett äpple som tack för allt när jag hjälpte henne i säng. Fastnade även i ett invecklat samtal med en av gubbarna på avdelningen, dikussion gick ut på att dra fördelar och nackdelar med den nya tidens "bläckpennor" (han menade nog kulspetspenna). Enligt honom var det en genialisk uppfinning, den gamla tidens "bläckpenna" (tror han syftade på stålpennan eller reservoarpennan) var krånglig då den kunde spoilera en hel sida med nogrann och prydlig skrift med en enda förödande plump. Mycket intressant diskussion då jag är intresserad av att lära mig allt om allt. Kände mig dock stressad över allt som skulle hinna bli klart innan jag gick hem för kvällen. Gick bra ändå, tur man är ung och energisk.

På hemvägen njöt jag av den vackra natur som Robertsfors faktiskt besitter, drog in lukterna av nyklippt gräs, blommor-jag-inte-vet-vad-dom-heter och allmän sommardoft. Komiskt nog passade inte min musik som strömmade ur hörlurarna riktigt in. Dope – Burn MF Burn ger fel stämning till storslagen natur. Fick skrattanfall åt mig själv och musiken "Kill the fucking enemy, kill the fucking enemy, burn, burn, burn them to the ground!". Några ungdomar som var ute och spatserade tittade skrämt på mig när jag cyklade förbi garvandets högt åt naturen/musiken/allmän trötthet. Tänkte skrika tillbaka till dom att GALENSKAP BEHÖVS I DENNA VÄRLD! Men orkade inte.

Tar en "after work" med mig själv, är ledig i två dagar nu. Kommer att dö av tristess, måtte någon annan vara ledig och känner sig sugen på att spela scrabble och dricka vin med mig. Borde kanske lära mig att knyppla eller nåt?

Nä, får skärpa mig. Är inte ett dugg intresserad av knyppling. Vad knypplar man ens? Dukar?

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.