Minnalainen rescenserar film

Av dom tre senaste filmerna jag nyligen sett var Green Street Hooligans den som stack ut mest. Ja, på ett extremt dåligt sätt då.
Kort om filmens handling : Elijah Wood som spelar huvudrollsinnehavaren, Matt, blir oskyldigt anklagad för droginnehav och blir relegerad från Harvard när han bara har examen runt hörnet. Hans rumskompis Van-Fjant, jätterik och mäktig var den som "satte" Matt i skiten och eftersom Matt är rena tönten försöker han inte rentvå sig utan tar på sig skulden. Han beslutar sig för att hälsa på sin syrra som bor i England och väl där blir han snabbt involverad i fotbollshuligan-kulturen. Bla bla.

Usch. Själv är jag väldigt intresserad av socialpsykologi och huliganism. Har läst en del inom ämnet och anser att filmen Football Factory verkligen skildrar fotbollshuliganer på ett bra sätt. Men den här…Green Street Hooligans var så pinsamt dålig och slagsmålsscnerna var inget vidare, samt syskonrelationerna och karaktärerna…och musiken! Ja, allt var rakt uppochner blä. (haha, märker att jag inte ska satsa på en karriär som filmrecensent). Slut på "rescension". 
Betyg: 2 vodkaflaskor av 10.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.